ANTALYA / GAZİPAŞA - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Adres
PAZARCI MAH. ULUSAL EGEMENLİK BUL. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 59 GAZİPAŞA / ANTALYA
Vizyon
Özgür düşünen, eleştirel bakış açısına sahip olan, araştıran, merak eden, başkasının hakkına saygı gösteren bilgi üreten ve iyi bir insan özelliklerine sahip öğrenciler yetiştirmek. En çok tercih edilen okul olmak
Misyon
• Öğrenen bir okul oluşturmak için varız. • Öğrenmeyi öğretmek için varız . • Bilimsel düşünme, araştırma becerilerini kazandırmak için varız. • Güvenli bir okul oluşturmak için varız. • Milli kültürümüzü benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak için varız. • Çevremizde eğitimin niteliğini arttırmak için varız. • Eğitimde teknolojik donanımı kullanmak için varız. • Öğrencilerimizi çağdaş yaşama hazırlamak için varız.
Başarılar
Okulumuz eğitim öğretim alanında , Sosyal ve spor alanında ve diğer alanlarda ilimizin en başarılı okulları arasındadır
08.40-15.05
KLİMA
Yürüme Mesefesi
Gazipaşa Pazarcı Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı
İl Merkezine 180 Km.İlçe merkezindedir.
DİREK GEÇİŞ
OKUL SPORLARI